+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Rakovica - Braće Marinkovića
Kataloški broj 61256
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Centar
Ulica Braće Marinkovića
Cena 130.000 €
Kvadratura 110 m2
Površina placa 250 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaje se lep trosoban stan sa garažom i dodatnim stambenim prostorom koji se nalazi u ortačkoj kući u ulici Braće Marinković u Rakovici.Kuća je podeljena horizontalno,stan se nalazi sam na spratu sa svojim zasebnim ulazom i zasebnim dvorištem.Trosobni stan se sastoji od dnevne sobe,trpezarije,kuhinje,dve spavaće sobe,kupatila.Stan poseduje tri terase i ostavu koje nisu ušle u kvadraturu.Površina bez terasa i ostave iznosi oko 70m2.Stan je vrlo lepo očuvan,i adaptibilan.Ugrađena je aluminijumska stolarija,parket je u dobrom stanju.Neophodno je renoviranje kupatila i kuhinje.Ispod ovog stana nalazi se garsonjera od 40m2 u nivou prizemlja.Sastoji se od dve sobe-veće i manje-kupatila,čajne kuhinje i hodnika. Garsonjera je trenutno pretvorena u umetnički atelje.U nivou prizemlja se nalazi i spremište za ogrev kao i kotlarnica.Grejanje je etažno,struja i pelet.Na kući je urađena nova demit fasada,krov i oluci.Iza kuće je lepo ravno dvorište koje je takođe potpuno odvojeno.Izvršena je konverzija zemljišta.Ova nekretnina se nalazi u mirnoj ulici u neposrednoj blizini osnovne škole,tri obdaništa i Doma zdravlja.Kao i u blizini javnog gradskog prevoza i ostale prateće infrastrukture.Kuća je uknjižena.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, GARAŽA, VIŠESPRATNA KUĆA, KUČA PO HORIZONTALI

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.