+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Luksuzna kuća na prodaju
Kataloški broj 58426
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Kanarevo brdo
Ulica Rakovička
Cena 1.300.000 €
Kvadratura 570 m2
Površina placa 500 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Izuzetna troetažna luks kuća površine 570m2 na placu površine 5a u Staroj Rakovici. Kuća je smeštena u mirnoj ulici koja omogućava potpunu privatnost i miran život a istovremeno u neposrednoj bliži svih objekata neophodnih za udoban život. Kuća se sastoji od dva identična stana,iste kvadrature i strukture sa zasebnim ulazima..Kuća je troetazna plus prizemni nivo gde je smeštena garaža,pomoćne prostorije i teretana.Ispred garaže a u sklopu dvorišta nalazi se natkriveno plato koji se koristi kao parking mesto.Povrsina ovog prostora je 76m2 I odnosi se na jedan stan.

Prvi nivo: Ova etaža je zamišljena kao dnevni prostor i u njenom sklopu se nalazi kuhinja - ugrađeni elementi po meri i u potpunosti opremljena,trpezarija i dnevna soba.Veliki prozori daju obilje dnevnog svetla.U sklopu ove etaža nalazi se i gostinski toalet kao i prostor za odlaganje cipela.Povrsina ovog nivoa je 77m2.

Druga etaza: velika spavača soba( 22m2) veliko kupatilo (15.12m2), garderobni prostor i dve terase.Povrsina ove etaža je 61m2.

Treći nivo: predsoblje,dve spavaće sobe ( 21,30m2 i 20m2),kupatilo,garderober i dve terase..Oba stana su sa identicnim rasporedom ,strukturom I povrsinom sto znaci da kuća kao celina sadrži 6 spavaćih soba.

 

U kucu su ugrađeni najkvalitetniji materijali.Pod na prvoj etaži kao i ulaznog stepeništa je izrađeno od oniksa a na ostalim etažama je market.Spoljasnja ograda je izrađena od brisoleja, plastificirana i cinkovana. 

Kuća poseduje kamere i alarmni sistem,kamere su  IPPTZ.Garazna vrata su Hofmann i Refaflex. 

Zbog svoje jedinstvenosti ova kuća zadovoljava najviše standarde i pogodna je diplomatska predstavništva kao i razne druge ustanove koji imaju visoke standarde i potrebe.Isto tako ,pogodna je za dve porodice 

Kuća se prodaje potpuno nameštena i opremljena.Kompletno je uknjižena. 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, GARAŽA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR, VIŠESPRATNA KUĆA

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.