+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Miloša Bogićevića -Kneževac
Kataloški broj 62725
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Kneževac
Ulica Miloša Bogićevića
Cena 350.000 €
Kvadratura 300 m2
Površina placa 570 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju lepa porodična kuća u Kneževcu, u bivšoj Kneževačkoj ulici, sada Miloša Bogićevića. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini autobuskog stajališta a opet zaštićena od saobraćaja. Kuća je površine 300m2 a okružuje je dvorište površine 430m2.Kuća je koncipirana kao PO+PR+PK.U podrumskom prostoru se nalazi garaža, soba, kuhinja, toalet,  kotlarnica, ostava i malo predsoblje.Na prizemlju se nalaze kuhinja + trpezarija ( oko 30m2), dve spavaće sobe, kupatilo i dve terase.U potkrovlju : dve spavaće sobe - svaka od oko 30m2 - od toga jedna ima i deo sa čajnom kuhinjom, kupatilo i dve terase.Dvorište je prostrano sa 3 ulaza , na jednom ulazu postoji i parking ispred ulaza u garažu.U sklopu dvorišta se nalaze i tri pomoćne prostorije. Grejanje je etažno. Kuća je priključena na gradski vodovod i kanalizaciju. Kuća je uknjižena. 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, GARAŽA, VIŠESPRATNA KUĆA

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.