+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Opština Rakovica - Miljakovac - Natalijine Ramonde, Lux kuća
Kataloški broj 49849
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Miljakovac
Ulica Natalijine Ramonde
Cena 299.000 €
Kvadratura 198 m2
Površina placa 400 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Stanje nekretnine Lux
Godina izgradnje 2017.
Tip objekta Novija gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

U lepom naselju Sunčani breg, u blizini Bulevara patrijarha Pavla i manastira u Rakovici, na par minuta od obilaznice, prelepa, nova kuća od 198 kvadrata. Sastoji se od prizemlja i sprata. PRIZEMLJE: prostrani dnevni boravak koji ima izlaz na veliku terasu sa pogledom na Avalu, kuhinja, trpezarija i kupatilo. Stepenište od kovanog gvožđa iz dnevnog boravka vodi na sprat gde se nalaze četiri spavaće sobe i kupatilo. Iz dve sobe se izlazi na veliku terasu koja je okrenuta ka Avali. Sve je rađeno od najkvalitetnijeg materijala. U dvorištu je letnjikovac, pušnica za samostalno sušenje mesa, boks za pse...Uz kuću ide ograđen plac veličine 4,4 ara. Kuća je ozakonjena. Struja, voda, gradska kanalizacija legalno priključeni, a uredno se plaća i porez na imovinu. U blizini se nalazi autobuska stanica minibusa koji ide na svakih 15/20 minuta, a na samo par minuta hoda i stajalište autobusa 47 i 94. Kuća za svaku preporuku.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PARKING, INTERFON, VIŠESPRATNA KUĆA

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.