+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
LUX kuća - Stari Košutnjak
Kataloški broj 62288
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Stari Košutnjak
Ulica Koste Živkovića
Cena 1.350.000 €
Kvadratura 550 m2
Površina placa 1000 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje Gas
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novija gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju prelepa LUX kuća na samoj granici Starog Košutnjaka i neposrednom komšiluku Belog dvora.Kuća se nalazi na placu od 10 ari i površine je 550m2.Sastoji se od poslovnog prostora koji je smešten u suterenu,površine 120m2.U sklopu ovog prostora nalazi se vešernica, kupatilo, ostava kao i tehnička prostorija. Prizemlje se sastoji od ulaza, ogromnog prostora za dnevni boravak u čijem sklopu se nalazi i kamin, trpezarije sa izlazom na prelepu terasu,kuhinje sa ostavom sa izlazom u dvorište, sobe i kupatila.Na spratu se nalaze 3 spavaće sobe ,glavna spavaća soba sa svojim kupatilom i izlazom na terasu,  garderober, još jedno kupatilo i zastakljena terasa.

Grejanje je na gas a kamin je takođe u funkciji.U dvorištu se nalazi garaža za 2 automobila kao i veliki bazen.Postoji mogucnost prodaje sa nameštajem. Kuća je uknjizena.

DODATNE INFO

GREJANJE - Gas, TERASA, GARAŽA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR, VIŠESPRATNA KUĆA

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.