+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Opština Voždovac - Zuce - Vojvode Dobrnjca
Kataloški broj 53860
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Zuce
Ulica Vojvode Petra Dobrnjca
Cena 80.000 €
Kvadratura 240 m2
Površina placa 1000 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje TA
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Uknjižena na 211m2, predata na preknjižbu na vlasnika.U prvoj etaži se nalaze dve spavaće sobe,kupatilo,terasa,ostava i dnevni boravak u kom se nalazi kamin objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom.Drugi nivo se sastoji od dve spavaće sobe,kuhinje sa trpezarijom i kupatilom.Do drugog nivoa se može doći stepeništem iz kuće i spolja pa je kuća lako deljiva na dve jedinice.Plac je 10 ari pod voćem.U dvorištu je ozidan roštilj sa sudoperom.Kuća poseduje i garažu i prostran podrum.Kuće je u odličnom stanju i bez ulaganja je.Krov,oluci,fasada,spoljna stolarija su bez oštećenja.Kuča koristi septičke jamu.Do placa je stigao gas pa je moguće priključenje.Grejanje je TA.Uvedena je i fiksna tel.linija. Kuća se nalazi u zoni vikendica pored vojne kasarne.Do same kuće je asfaltirana ulica.Od raskrsnice kad se dolazi Avalskom putem kuća je udaljena oko jedan kilometar.

DODATNE INFO

GREJANJE - TA, TERASA, GARAŽA, PARKING, VIŠESPRATNA KUĆA

KONTAKT

Milan Kavarić

Broj licence 2278

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.