+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Bele vode - Bogdana Velaševića
Kataloški broj 63517
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Bele vode
Ulica Bogdana Velaševića
Cena 240.000 €
Kvadratura 110 m2
Tip nekretnine Četvorosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 3 / 3
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju lep četvorosoban duplex na Belim vodama.Stan je uknjižen na 88m2 ali realna površina stana iznosi 110m2.Stan je potpuno renoviran 2001 godine, zamenjenene su hidro I elektro instalacije, izolacija takođe a postavljena je i nova PVC stolarija. Sama zgrada je starije gradnje ali je renovirana 2000. godine. Donji nivo je koncipiran tako da se tu nalazi kuhinja i trpezarija,  a na gornjem spratu se nalaze ostale prostorije: prostrana dnevna soba sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe u koje se ulazi iz velikog hodnika i kupatilo.U hodniku se nalazi i ulaz za tavan koji  vlasnicima služi za odlaganje. Stan je izuzetno adaptibilan.U dogovoru sa vlasnicima postoji mogućnost da ostane nova kuhinja rađena po meri, kao i ugradni plakari. Stanu na korišćenje pripada I garaža kao i parking mesto.Stan je uknjižen. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, GARAŽA, PARKING, DUPLEX, INTERFON

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.