+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Blok 61, 3.0-soban, 90+40m2, 260.000 eur
Kataloški broj 58065
Grad Beograd
Opština Novi Beograd
Lokacija Blok 61
Ulica Jurija Gagarina
Cena 260.000 €
Kvadratura 90 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 8 / 9
Stanje nekretnine Lux
Godina izgradnje 2015
Tip objekta Novija gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na odličnoj novobeogradskoj lokaciji, ugao J. Gagarina i D. Vukasovića, u kvalitetnom objektu iz 2015. investitora Neimar V, prodaje se 3.0-soban stan visoke klase i vrhunski opremljenog enterijera. Od prostorija raspolaže ulaznim predsobljem, dnevnim boravkom sa trpezarijom i kuhinjom (open space), sa dve spavaće sobe, toaletom i kupatilom, tri manje terase i jednom velikom krovnom površine 40m2 (van upisane kvadrature), na kojoj su postavljeni dekorativna rasveta i deking (idealan prostor za uživanje u letnjem periodu i boravak kućnih ljubimaca). Stan se prodaje sa ugradnim plakarima, kuhinjom i kvalitetnom belom tehnikom (LG, Bosch, Electrolux). Grejanje je centralno sa kalorimetrima, pa van grejne sezone infostan iznosi oko 2.500rsd. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta, u podzemnoj dvoetažnoj garaži do koje se stiže direktno liftom u zgradi. Stan je uknjižen na vlasnika i brzo je useljiv.

  

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, GARAŽA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.