+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Beograd - Opština Voždovac - Braće Jerković
Kataloški broj 61777
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Braće Jerković
Ulica Braće Jerković
Cena 140.000 €
Kvadratura 76 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje TA
Sprat / od ukupno 6 / 6
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Prodjemo izuzetan duplex trosoban stan od 76m2 u naselju Braće Jerkovića u zgradi sa liftom. Stan se nalazi u mirnom kraju, okružen zelenilom (kao u parku) sa dosta  prostora i za dečiju igru kao i za parkiranje. Sve što je potrebo za život (supermarketi, prodavnice, brza hrana, prevoz...) je u krugu od 100m. Prva etaža stana sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom i otvorenom kuhinjom, spavaće sobe i kupatila u koje komotno staje veš mašina. Na drugom nivou, do koga se stiže spiralnim stepenicama, nalazi se predsoblje, soba (koja je delom pod kosinama)  i još jedno kupatilo. Grejanje je na TA, ali pošto u zgradi postoji CG moguće je priključiti se. Zgrada je uredna i čista, stanari se slažu i zajedno uređuju prostor oko zgrade.  

DODATNE INFO

GREJANJE - TA, LIFT, DUPLEX, INTERFON

KONTAKT

Zvezdan Bućan

Broj licence 3520

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.