+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Čukarica Cerak vinogradi
Kataloški broj 64060
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Cerak vinogradi
Ulica Vinogradski venac
Cena 140.000 €
Kvadratura 65 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 2 / 3
Stanje nekretnine Izvorno
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju lep stan u naselju Vinogradski venac na drugom od tri sprata. Stan je površine 65m2, po strukturi dvoiposoban i sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, veće i manje spavaće sobe i terase. Ostava se nalazi na spratu. Grejanje je centralno, a koristi se i topla protoĉna voda. U stanu ostaju kuhinjski elementi rađeni po meri, klima uređaj,  regal u dnevnoj sobi kao i kompletan nameštaj u manjoj spavaćoj sobi. Stolarija je u izvornom stanju, a pod je obložen parketom. Stan je odlično održavan i urađene su neke izmene tako da kuhinja,  dnevna soba i trpezarija predstavljaju jednu celinu. Oko zgrade se nalazi veliki parking prostor a u neposrednoj blizini je Vidikovačka pijaca,  obdanište i dve škole. Stan je uknjižen. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, PARKING, INTERFON

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.