+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Stan/apartman Zlatibor-Gornji gajevi
Kataloški broj 47310
Grad Zlatibor
Opština Okolno mesto
Lokacija Gajevi
Ulica Jedinog bora
Cena 57.915 €
Kvadratura 39 m2
Tip nekretnine Jednoiposoban
Dokumentacija Neuknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 2 / 3
Stanje nekretnine Lux
Godina izgradnje 2021
Tip objekta U izgradnji
Nazad Štampaj

OPIS

Stan u izgradnji u naselju Gornji Gajevi po građevinskoj dozvoli u vili sa 8 apartmana u podnožju najpoznatijeg toponima spomenika i u središtu tri Ozonske staze.Ruža vetrova-mešavina morske i planinske klime koji se sudaraju baš na ovoj lokaciji čine je  dragocenom  za revitalizaciju celokupnog organizma a posebno za disajne probleme (bronhitis,astmu,alergiju),bolesti štitne zlezde i anemije. Fantastična ponuda, sa velelepnim pogledom na planinske vrhove Tare, Maljena, delova Golije i Mucnja, ceo masiv Čigote kao i na Mokru Goru sa skijalištem Iver, u miru i tišini na samo 1,6km od samog centra šetnjom kroz borovu šumu, odnosno 2,5km kolima.  Odlična ponuda. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana.

Mir, veličanstven pogled na planinske vrhove, mešavna čistog i zdravog morskog i planinskog vazduha, predivne Ozonske staze za šetnju ,dovoljan je razlog da baš ova lokacija bude vaš prvi izbor...  Mogućnost uslužnog rentiranja od strane prodavca u terminu kada niste na Zlatiboru...

Rok za završetak radova 15.06.2022.godine.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PARKING, INTERFON, POVRAĆAJ PDV-a

KONTAKT

Radun Radunović

Broj licence 1738

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.