+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Trosoban lux stan u Sazonovoj na Vračaru
Kataloški broj 51386
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija Crveni krst
Ulica Sazonova
Cena 138.000 €
Kvadratura 60 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 1 / 5
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Trosoban lux stan površine 60 kvadrata na prvom spratu, dvorišno orjentisan u mirnom delu Vračara. Stan se sastoji od predsoblja dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe, terase, kuhinje, kupatila, malog toaleta.Grejanje je centralno sa kalorimerima.Fasadni zidovi su zidani termo blokom,termo izolacijom od 10cm i ciglom. Unutrašnji pregradni zidovi su 12 cm. U kuhinji i kupatilu postavljena je italijanska granitna keramika prve klase a u ostalim prostorijama hrastov parket.Stolarija je aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom u koju su ugradjene elektro roletne. U stanu se nalazi Mitsubishi inverter klima najnovije generacije. Objekat poseduje lift i autolift. U Stan će biti useljiv do kraja novembra 2020 godine. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 15000 evra.

Prodat 15.3.2021

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.