+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Vračar - Velimira Todorovića
Kataloški broj 67286
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija Crveni krst
Ulica Velimira Todorovića
Cena 215.500 €
Kvadratura 65 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 2 / 7
Stanje nekretnine Lux
Godina izgradnje 2023
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

3.0 Stan na drugom spratu, i identičan na visokom prizemlju (nivo 1 sprata).

Sastoji se od prostorija:  Predsoblje: 3,42m2, Kupatilo: 5,06m2, Soba1: 13,05m2, Soba2: 10,25m2, Dnevni boravak/Trpezarija/Kuhinja; 27,15m2, Teresa: 3,38 m2

Ukupna neto površina 65,26m2.  Cena EUR 3,300 + PDV.  Oglašena cena je izražena bez PDV.  Kupci prvog stana imaju pravo na refundaciju PDV, u skladu sa uslovima koji su propisani od strane Poreske uprave.

Glavna karakteristika objekta je izlaz na tri ulična fronta. Pristup objektu je iz ulice Tome Maksimovića.

Vrhunska zvučna i termo izolacija će biti postignuta ugradnjom najkvalitetnijih klima i fono blokova velikih formata i tvrdo presovanom mineralnom vunom. Osnovni konstruktivni sistem su armirano – betonski stubovi i ploče. Fasadna stolarija je od aluminijumskih profila sa termo prekidom, troslojnim izolacionim nisko emisionim staklom, aluminijumskim roletnama sa električnim upravljanjem i predviđenim prostorom za dodavanje komarnika.

Vrhunska italijanska granitna keramika i mermer su u zajedničkim prostorijama, ulaznom holu, hodnicima i stepeništu.Ulazna vrata su sigurnosna, protiv provalna, proizvođača Bosal. Unutar stambenih jedinica su puna vrata od duplog medijapana, punjena izolacionim slojem, u beloj boji.

Grejanje je centralno sa priključkom na gradsku toplanu, sa kalorimetrima po utrošku za svaku stambenu jedinicu. Klimatizacija je multi split sistem, sa jednom spoljašnjom i više unutrašnjih jedinica, proizvođača LG / Mitsubishi.U svakom stanu postoji smart house sistem.Podovi su urađeni od hrastovog parketa prve klase velikih formata.Italijanska granitna keramika prve klase velikog formata je u kupatilima i kuhinji, a na terasama je protivklizna granitna italijanska keramika. Sanitarije su vrhunkog kvaliteta, tipa Villeroy & Boch / Catalano, a baterije u kupatilima tipa Hansgrohe.

Rok useljenja novembar 2024.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.