+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Vračar - Kralja Milutina
Kataloški broj 69267
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija Cvetni trg
Ulica Kralja Milutina
Cena 280.000 €
Kvadratura 58 m2
Tip nekretnine Dvosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 1 / 6
Stanje nekretnine Za renoviranje
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Izuzetno komforan, funkcionalan i adaptibilan dvosoban stan na najboljoj lokaciji u samom centru grada.

Zgrada se nalazi u delu ulice između Njegoševe i Krunske ulice, veoma mirno, bez buke, a istovremno nadomak svih centralnih objekata grada, koji čine neophodnu infrastrukturu savremenemog načina života.

Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini gimnazija, osnovnih škola, fakulteta, prodajnih i ugostiteljski objekata, istorijsko-kulturnih znamenitosti.

Stan je svetao, orijentisan ulično, odličnog rasporeda i lako adaptibilan u trosoban. Sastoji se od: hodnika, kuhinje sa trpezarijom, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, prostrane spavaće sobe i kupatila.

Ispred stana je veliki predulazni prostor sa sigurnosnim rešetkama, iz koga se ulazi u zajedničku prostoriju koja se deli sa susednim stanom.

Ulaz u zgradu renoviran i odlično održavan.

Stan ima i pripadajući podrum.

Uknjižen. 

Stan predstavlja retku priliku zbog atraktivne lokacije, i veoma dobre strukture stana, orijentisanosti i spratnnosti. Veoma isplativa investicija i za izdavanje. 

 

Za preporuku. 

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, INTERFON

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.