+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Dupleks na Dušanovcu u novogradnji
Kataloški broj 67377
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Dušanovac
Ulica Ljube Nedića
Cena 165.300 €
Kvadratura 66 m2
Tip nekretnine Troiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 4 / 5
Stanje nekretnine Novo
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaje se dupleks, troiposoban stan površine 66.10m2 na potkrovlju i galeriji objekta spratnosti Po+Su+Pr+3+Pk+Gal, koji se nalazi u ulici  Ljube Nedića na Dušanovcu u neposrednoj blizini Dušanovacke pijace. Stan je vrlo funkcionalan, sa izdvojenim spavaćim blokom, orijentisan je jednostrano prema dvorištu, prema jugozapadnoj strani. Stan je dupleks, čiji se donji deo od 36,86 m2 nalazi na potkrovlju, a deo od 29,75 m2 na galeriji potkrovlja. U stan se ulazi kroz manji hodnik i sa desne strane je odmah kupatilo sa tuš kabinom, a u nastavku je dnevna soba koja čini jednu celinu sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevne sobe može da se izađe na terasu, koja je sunčana i pogled je odličan jer je zgrada prema kojoj gleda dosta niža u odnosu na potkrovlje. Iz dnevne sobe se stepeništem koje je izrađeno od drveta sa metalnom konstrukcijom, izlazi na nivo spavaćeg bloka u koji se ulazi hodnikom na čijem se kraju nalazi još jedno kupatilo sa tuš kabinom, a pored su dve spavaće sobe od kojih jedna ima krovni prozor a druga prozor na bočnom zidu Ovaj lepo osmišljen stan pruža mogućnosti za kvalitetan život jer je funkcionalno projektovan tako da su odvojeni spavaći blok i kupatilo od dnevne sobe, kuhinje i terase, gde se najviše boravi. Stan je dovoljno svetao, sa dobrom izolacijom, lepo ušuškan, sa kvalitetnom PVC stolarijom što sve čini da u stanu bude prijatna temperatura i leti i zimi. Podna obloga su pločice u hodniku, kupatilima i kuhinji tako da se po vlažnom vremenu ne upropasti parket koji je na podu u ostalim prostorijama. Sve prostorije su funkcionalne i dobro organizovane tako da je prostor maksimalno iskorišćen bez nekih nepotrebnih gubitaka. Grejanje je etažno.  U zgradi postoji lift koji je u funkciji. Pored funkcionalnosti, lokacija stana je takva da se nalazi u mirnoj ulici ali u neposrednoj blizini brojnih stajališta gradskog prevoza. Takođe blizina autoputa umnogome olaksava povezanost sa ostalim delovima grada. Cena je sa PDV-om , postoji mogućnost povrata PDv-a za kupce prvog stana. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 EUR-a.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, LIFT, TERASA, NOVOGRADNJA, DUPLEX, INTERFON, POVRAĆAJ PDV-a

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.