+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Dvoiposoban na Dušanovcu u novogradnji
Kataloški broj 68646
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Dušanovac
Ulica Ljube Nedića
Cena 210.000 €
Kvadratura 63 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno Prizemlje / 5
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju dvoiposoban stan, uknjižen na 62,61 m2, realne površine sa terasom 104m2, koji se nalazi na prizemlju objekta u ulici Ljube Nedića, u neposrednoj blizini Dušanovacke pijace i auto puta. Stan je orijentisan prema dvorištu koje pripada stanu. Sastoji se od prostrane dnevne sobe koja čini jednu celinu sa trpezarijom i kuhinjom iz koje može da se pređe u hodnik iz koga se ulazi u kupatilo sa ozidanom tuš kabinom. Iz hodnika takođe može da se uđe u veliku sobu koja je svetla i prostrana. Iz dnevne sobe se ulazi i u izdvojenu spavaću sobu koja ima svoj izlaz na otvorenu terasu, odnosno dvorište. Dvorište je ograđeno zidom i žardinjerom za cveće. Dvorište je svetlo i u drugom delu dana sunčano. Iz dnevne sobe može da se uđe u gostinski WC koji se nalazi pored ulaznih vrata. Grejanje je etažno i uz dobru izolaciju u stanu je i leti i zimi prijatna temperatura. Pod u stanu je kompletno urađen u pločicama, koje su postavljene i u dvorištu. Lokacija stana je takva da se nalazi u mirnoj ulici ali u neposrednoj blizini Dušanovačke pijace i pešačkog mosta, tako da se do Ustaničke ulice i pešice vrlo brzo stigne, gde su locirane pošta, opština i prodavnice. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000 EUR-a (nije klackalica) koje se nalazi u zajedničkoj podzemnoj garaži u koju se ulazi preko rampe (bez autolifta). Cena je sa PDV-om, postoji mogućnost povrata PDV-a za kupce prvog stana.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, LIFT, TERASA, NOVOGRADNJA, INTERFON, POVRAĆAJ PDV-a

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.