+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Gornji grad, Pregrevica
Kataloški broj 64271
Grad Beograd
Opština Zemun
Lokacija Gornji grad
Ulica Pregrevica
Cena 245.000 €
Kvadratura 80 m2
Tip nekretnine Troiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 2 / 3
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Retko u ponudi. Idealan za visečlane porodice. Stan u lux zgradi novogradnja iz 2020. Zgrada je građena po najkvalitetnijim uslovima (sendvič zid, pikovana kamena fasada, Rehau spoljna stolarija sa trostrukim staklima, geotermalno grejanje u zidovima i podovima). Kompletno opremljen i namešten troiposoban stan od 80 m2 koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom I trpezarijom, 3 spavaće sobe kupatio i terasom sa neverovatnim pogledom na Dunav. Nameštaj u svim prostorija je ugradni i rađen po merama, i postoji mogućnost otkupa uz dogovor o ceni. Uz stan postoji mogućnost kupovine i garaže u zgradi od 25m2, koja nije uracunata u cenu.Garaza poseduje smart rol vrata, prozor i zaseban mokri čvor, što otvara mogućnost prenamene u stambenu jedinicu. Za svaku preporuku, obavezno pogledati. Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Mladen Hajdinović

Broj licence 3523

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.