+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Prodaje se stan u Mileševskoj kod kafane Kalenić
Kataloški broj 45591
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija Kalenić pijaca
Ulica Mileševska
Cena 155.000 €
Kvadratura 58 m2
Tip nekretnine Dvosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno Visoko prizemlje / 2
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Nekretnina se nalazi na samom početku Mileševske, u najprestižnijem delu Vračara. Zgrada je predratna, izuzetno kvalitetna i dobro održavana, sa malim brojem stanova. Ulaz je mermerni sa raskošnim gipsanim radovima. Stan se nalazi u visini međusprata (ispod je stan) i pre pet godina je kompletno, sa svim instalacijama renoviran.  Dvostran je, sobe gledaju na zelenilo parkica sa ljuljaškama ,a kuhinja na svetlarnik, gde je i mala terasa. Sve prostorije i imaju prozor. Koncept open space dozvoljava sve namene prostora bez dodatnih intervencija a trenutno se koristi za stanovanje. Troškovi za grejanje na struju su mali jer je stan jako ušuškan. Ima optički internet. Uknjižen je na kompletnu kvadraturu i bez tereta. Prodaja je hitna, radi širenja porodice a zamena moguća za veći na Vračaru.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, SALONAC, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.