+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Karaburma - Ćustendilska
Kataloški broj 53911
Grad Beograd
Opština Palilula
Lokacija Karaburma
Ulica Ćustendilska
Cena 98.000 €
Kvadratura 62 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 2 / 2
Stanje nekretnine Lux
Godina izgradnje 1987
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

 Trosoban stan jedinstvene strukture i izgleda, u mirnoj ulici punoj zelenila. Prvi vlasnici. Ukupna površina 90m2, uknjižen na 62m2, svaka kosina iskorišćena maksimalno, ugradni ormari rađeni po meri. Drveni brodski pod. Idealan za život porodice sa malom decom ili gotov za izdavanje. Parking mesto je uključeno u cenu stana.Pozicioniran istok-zapad, 2 terase: jedna gleda na Zvezdarsku šumu, a druga na Dunav. Mala zgrada sa 5 stanova u ulazu, kvalitetna gradnja iz 80tih, odlična izolacija, etažno grejanje na pelet ili struju. Visoki plafoni, svetao tokom celog dana. Velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, ugradni aparati, ostava, izlaz na terasu;* Galerija sa radnom sobom i dečijim kutkom. Spavaća soba i dečija soba, podeljene polu-zidom, izlaz na terasu iz obe sobe. Kupatilo sa velikom tuš kabinom rađenom po meri. Mogućnost kupovine i kompletno nameštenog stana.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PARKING, INTERFON

KONTAKT

Uroš Begović

Broj licence 2573

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.