+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Karaburma Big, prodaja 2.0-soban, 52m2, 110000 eur
Kataloški broj 65344
Grad Beograd
Opština Palilula
Lokacija Karaburma
Ulica Diljska
Cena 110.000 109.000 €
Kvadratura 52 m2
Tip nekretnine Dvosoban
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 7 / 9
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Retko u ponudi: komforan 2.0-soban stan kod Big fashion tržnog centra, na 7. (od 9) spratu zgrade sa liftom i centralnim grejanjem. Stan je klasično projektovan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije - desno od ulaza je kupatilo i spavaća soba, pravo kuhinja sa trpezarijom i dnevna soba. Dnevna soba i kuhinja imaju izlaz na zastakljenu terasu, sa prelepim panoramskim pogledom prema Dunavu. Sunčano tokom celog dana. Ugrađena pvc stolarija, renovirano kupatilo. Stan se prodaje kompletno namešten, sa belom tehnikom, od ulaganja je potrebno samo krečenje. Ispred zgrade je javni parking za stanare. Kao urbana celina, ovaj deo Karaburme je potpuno zaokružen, jer se pored TC Big u radijusu od nekoliko stotina metara nalazi apsolutno sve što zadovoljava svakodnevne potrebe stanovnika: osnovna škola i vrtić, pijaca, Dom zdravlja, veliki broj linija gradskog prevoza koji prolaze Višnjičkom (74, 25p, 32, 35, 202) i ulicom Marijane Gregoran (23, 25, 16). Za rekreaciju, tu su Zvezdarska šuma i Ada Huja. Specifična pogodnost je blizina Gerijatrijske ustanove-stacionara za teško pokretna stara lica (nalazi se u istoj, Diljskoj ulici, prekoputa zgrade). Samo keš kupci (dokumentacija predata za uknjižbu) brzo useljivo.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, PARKING

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.