+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Petosoban stan na Konjarniku
Kataloški broj 51418
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Konjarnik
Ulica Vladimira Tomanovića
Cena 134.000 €
Kvadratura 123 m2
Tip nekretnine Petosoban
Dokumentacija Predat na legalizaciju
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 6 / 6
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju petosoban stan, ukupne neto površine 123,47 m2. Dvostrano orijentisan, gde velika terasa gleda ka severu i uvek je u hladovini. Stan ima četiri manje spavaće sobe i veliku dnevnu sa trpezarijom, idealno za veliku porodicu. Oba kupatila i obe terase su renovirane 2014. godine. U predsoblju se nalaze ugradni plakari koji su u okviru cene, kao i kompletna kuhinja sa belom tehnikom. Stan se nalazi na šestom spratu, lift ide do petog. U stanu su dva brojila i sopstveni električni kotao (ekonomski veoma povoljno). Lokacija je preko puta pumpe Slap, pored Plavog mosta. Osnovna škola i vrtić su na 3 minuta pešaka. Iza svake zgrade na Konjarniku ima mnogo zelenila i parkova. Nadogradnja je građena 1994. godine, sa klasičnom monta pločom, visine spratnosti 2,68m.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA

KONTAKT

Uroš Begović

Broj licence 2573

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.