+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Novogradnja Miljakovac
Kataloški broj 57428
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Miljakovac
Ulica Elze Ignis
Cena 34.000 €
Kvadratura 27 m2
Tip nekretnine Garsonjera
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Prazan
Grejanje Norveški radijatori
Sprat / od ukupno Prizemlje / 2
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Lux novogradnja u naselju Miljakovac III. Stan se nalazi u prizemlju zgrade, i pored stambene površine stanu pripada terasa, bašta i parking mesto. U ovoj fazi izgradnje postoji mogućnost biranja pločica i podova.Takođe u ovoj fazi postoji mogucnost dodavanja još jednog pregradnog zida čime bi se napravila zasebna soba.Za grejanje su predviđeni norveški radijatori.Debljina zidova iznosi 38cm i predstavlja odličnu termo izolaciju.Kupatilo ima prirodnu ventilaciju.

Cena je za "ključ u ruke". Stan se prodaje na osnovu rešenja Zakona  o ozakonjenju i na osnovu građevinske dozvole i kupoprodajni ugovor se normalno overava kod javnog beležnika. Postoji mogućnost dogovora oko uslova o načinu isplate.

Linije gradskog prevoza 505 I 505L koje se nalaze u neposrednoj blizini objekta povezuju ovaj deo sa Miljakovcem I I potrebno je oko 10 minuta vožnje da se stigne do  stana.

 

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Norveški radijatori, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.