+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Opština Rakovica - Miljakovac - Elze Ignis
Kataloški broj 57429
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Miljakovac
Ulica Elze Ignis
Cena 50.000 €
Kvadratura 40 m2
Tip nekretnine Dvosoban
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Prazan
Grejanje Norveški radijatori
Sprat / od ukupno Visoko prizemlje / 2
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Lux novogradnja u naselju Miljakovac III. Stan se nalazi na visokom prizemlju u visini drugog sprata zgrade, i pored stambene površine stanu pripada i gratis galerija od 7 m2, i parking mesto. Galerija se nalazi iznad spavaće sobe a postoji mogucnost da se ulaz na galeriju napravi is dnevne sobe.Najniža visina zida je 2,10 m a najviša 4,20 m.Grejanje je obezbeđeno ugradnjom norveških radijatora a debljina samih zidova iznosi 38cm i predstavlja odličnu termo izolaciju. U ovoj fazi izgradnje postoji mogućnost biranja pločica i podova. Cena je za "ključ u ruke". Stan se prodaje na osnovu rešenja Zakona o ozakonjenju i na osnovu građevinske dozvole. Kupoprodajni ugovor se normalno overava kod javnog beležnika. Postoji mogućnost male korekcije cene, i oko uslova o načinu isplate.

Linije gradskog prevoza 505 I 505L povezuju ovaj kraj sa Borskom ulicom I potrebno je oko 10 minuta vožnje da se stigne do Miljakovca I.

DODATNE INFO

GREJANJE - Norveški radijatori, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.