+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Opština Zvezdara - Mirijevo - Mihaila Bulgakova
Kataloški broj 43523
Grad Beograd
Opština Zvezdara
Lokacija Mirijevo
Ulica Milića od Mačve
Cena 320.000 €
Kvadratura 190 m2
Tip nekretnine Petosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno Prizemlje / 3
Stanje nekretnine Standard
Godina izgradnje 2005
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Petosoban stan od 190,48 m2 u prizemlju zgrade plus 40 m2 suterenskih ( podrumskim ) prostorija. Stan se sastoji od 2 veće i 2 manje spavaće sobe,velikim dnevnim boravkom iz kog se izlazi na terasu od 27 m2 koja je u celosti pokrivena ,ostavom i dva kupatila od kojih jedno ima samo tuš kabinu.Stan je trostrano orijentisan u mirnom delu Mirijeva. U blizini se nalazi okretnica (oko 100m)  četiri autobusa gradskog prevoza. Na 500 m je osnovna škola a pijaca i dom zdravlja su udaljeni 800 m. Stan poseduje i tri parking mesta. Stan je pogodan za veliku porodicu,a zbog velikog broja soba i rasporeda kao i parking mesta za poslovni prostor (kancelarije,ordinaciju itd ). Stan je takođe deljiv na dve zasebne celine tako da je moguće preuređenje za dve porodice. Ulaz u stan je potpuno nezavisan od zgrade u kojoj se stan nalazi. Visina u stanu je 2,8m što prostorijama vizuelno daje prostraniji izgled. Grejanje je centralno, sva spoljna stolarija je pvc sa roletnama, stan poseduje tri klime.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON

KONTAKT

Jelena Begović

Broj licence 2572

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.