+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Duplex- Petlovo brdo
Kataloški broj 65844
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Petlovo brdo
Ulica Hablova
Cena 225.000 €
Kvadratura 151 m2
Tip nekretnine Petosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 2 / 2
Stanje nekretnine Novo
Tip objekta Novija gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju lep dupleks na Petlovom brdu u neposrednoj blizini okretnice autobusa u Hablovoj ulici (nekadašnja Tunelska). Stan zauzima drugi sprat i potkrovlje. Kosine na gornjem nivou su neznatne i ne utiču na kvadraturu. Stan je površine 151m2. Na donjem nivou se nalazi ulazni hodnik, dnevni boravak ,trpezarija ,kuhinja, jedna spavaća soba, prostrano kupatilo sa prirodnom ventilacijom i dve terase. Gornji nivo je iste površine kao i donji nivo i sastoji se od 3 spavaće sobe, kupatila, garderoberskog prostora, prostranog kupatila i hodnika. U stan je postavljena pvc stolarija, na pod je ugrađen kvalitetan laminat, klima uređaji i kablovska TV. Grejanje je na struju. U cenu ove nekretnine je uračunato i parking mesto. Stan je uknjižen.

U ponudi su još dva stana u istoj zgradi,  dvosoban na prizemlju i dvoiposoban na prvom spratu. 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PARKING, DUPLEX

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.