+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Petlovo brdo stan sa dvorištem namešten
Kataloški broj 61129
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Petlovo brdo
Ulica Milorada Draškovića
Cena 129.900 €
Kvadratura 72 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje Gas
Sprat / od ukupno Prizemlje / 1
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaje se stan u kućama u nizu u ulici Milorada Draškovića na Petlovom brdu. Stan je uknjižen na 55 m2 a ukupna korisna površina stambenog prostora je 72 m2. Uz ovaj prostor dodaje se 18 m2 trema, i 1 ar zemlje. Ispred stana se nalazi i pripadajuće dvorište. Stan se sastoji iz velikog dnevno-trpezarijskog prostora, dve velike spavaće sobe, kuhinje, kupatila i ostave. Trem je površine 18 m2 i tu se nalazi lepo sređen prostor za odmor, ozidan roštilj, letnja kujna sa toplom vodom kao i podrum koji se prostire ispod trema. U stanu su zamenjene kompletne instalacije: hidro i elektro. Stolarija je aluminijumska a grejanje je na gas. U stanu se koristi topla protočna voda. Stan se prodaje kompletno namešten. Stan se nalazi u blizini škole, vrtića, Lidla a u neposrednoj blizini je i parking.Stan je uknjižen pa mogu kreditni kupci.

DODATNE INFO

GREJANJE - Gas, TERASA

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.