+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Vidikovac - Vidikovački venac
Kataloški broj 64982
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Vidikovac
Ulica Vidikovački venac
Cena 200.000 €
Kvadratura 100 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 3 / 4
Stanje nekretnine Izvorno
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaje se izuzetan duplex na Vidikovačkom vencu koji zauzima treći i četvrti sprat zgrade od četiri sprata. Stan je ukupne površine od 100m2 od čega je uknjiženo 73m2 stambene površine, a ostatak predstavljaju terase: na prvom nivou je terasa od oko 6m2 a na drugom nivou zastakljena terasa od 21m2. Stan je po strukturi dvoiposoban. Na donjem nivou pored ulaznog hodnika, nalazi se velika dnevna soba sa izlaskom na terasu, trpezarija, kuhinja i toalet. Iz predsoblja vode stepenice za gornji nivo koji započinje ogromnim hodnikom, jednom velikom i jednom manjom sobom kao i kupatilom. Iz veće sobe se izlazi na zastakljenu terasu od 21m2. Stan ima pravo korišćenja i odgovarajućeg podruma od 6m2 a u zgradi postoji i zajednički prostor. Stan je izuzetno adaptibilan. Ispred zgrade se nalazi veliki parking prostor a pored zgrade parkić za igru sa puno zelenila. Zgrada je odlično pozicionirana, u neposrednoj blizini Lidla, Maxija, Vidikovačke pijace, trznog centra. Autobuske linije 23,53, i 59 su u neposrednoj blizini. Stan je uknjižen. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, PARKING, DUPLEX, INTERFON

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.