+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Zahumska duplex
Kataloški broj 48263
Grad Beograd
Opština Zvezdara
Lokacija Vukov spomenik
Ulica Zahumska
Cena 107.000 €
Kvadratura 51 m2
Tip nekretnine Dvosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 6 / 6
Stanje nekretnine Standard
Godina izgradnje 2007
Tip objekta Novija gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Stan je uknjižen na 34 kvm, dok je celokupna kvadratura 51 kvm + terasa od 5 kvm. Donji nivo: Sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka. Kuhinja i dnevni boravak su odvojeni vratima i povezani praktičnim šankom. Dnevni boravak ima dvoja terasnih vrata sa roletnama. Zbog ovoga je prostor jako svetao i omogućava dva pristupa na terasu. Na podu je hrastov parket a u kuhinji-pločice. Prvobitni je kuhinja zamišljena kao drugo kupatilo ali je naknadno promenjena namena i zbog ovoga su u kuhinji pločice i na zidovima , na podu kuhinje je slivnik a iza kuhinjskih vrata je sušač za peškire povezan na centralno grejanje. Neuobičajeno praktično opremljen prostor. Gornji nivo: Spavaća soba i kupatilo. Veliki krovni prozor koji čini prostor svetlim. Kosine su bile zatvorene na visine 1,6m do uknjižbe a zatim su otvorene do visine 1m. Na strani gde je kupatilo visina plafona dostiže visinu od 3,1 m i zbog ovoga je gornji sprat prostoran i komforan bez obzira na kosinu. Na podu je laminat. Terasa: Gleda na Zahumsku. Ima svoju rasvetu, kosine koje mozete videti na fotografijama je alu-bond. Stepenice: urađene su od širokog profila jer je bezbednost bila prioritet vlasnicima sa decom. Gazišta i ogradica su od hrastovine kvalitetne izrade

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, DUPLEX

KONTAKT

Uroš Begović

Broj licence 2573

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.