+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Zeleno Brdo- Lošinjska
Kataloški broj 61486
Grad Beograd
Opština Zvezdara
Lokacija Zeleno brdo
Ulica Lošinjska
Cena 150.000 €
Kvadratura 79 m2
Tip nekretnine Četvorosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Norveški radijatori
Sprat / od ukupno 3 / 4
Stanje nekretnine Standard
Godina izgradnje 2015
Tip objekta Novija gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Izuzetan stan-duplex u nivou drugog sprata i galerije površine 79 m2 u kvalitetno građenoj zgradi iz 2015 godine. Stan je veoma funkcionalan, prostran i komforan.

Struktura stana: donji deo se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje iz kojih se izlazi na terasu. Drveno stepenište vodi u gornji deo stana koji se sastoji od hodnika, kupatila i 2 spavaće sobe.

U dvorištu zgrade se nalazi dečije igralište na zelenoj površini, a takođe i parking rezervisan samo za stanare zgrade. Mogućnost kupovine garaže.

U neposrednoj blizini ( oko 300 m)  se nalazi bulevar kralja Aleksandra, a samim tim i povezanost i blizina sve neophodne infrastrukture. 

Reč je o jako mirnoj lokaciji koja je okružena sa dosta zelenila -  oslanja se jednim delom na Zvezdarsku šumu tako da je idealna  za porodični život.

DODATNE INFO

GREJANJE - Norveški radijatori, TERASA, DUPLEX

KONTAKT

Aleksandar Cvetković

Broj licence 2055

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.