+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Plac Miljakovac - Miljakovačka
Kataloški broj 64269
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Miljakovac
Ulica Miljakovačka
Cena 170.000 €
Površina placa 1000 m2
Dokumentacija Uknjižen
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju odličan građevinski plac od 10 ari koji se nalazi na samoj granici Miljakovca 2 i Miljakovca 3, u neposrednoj blizini okretnice autobusa 48. Plac se nalazi u zoni porodične izgradnje i okružen je asfaltnim putem sa 3 strane. Na placu se nalazi voda, struja i septička jama. Plac je potpuno ograđen kvalitetnom ogradom u koju je postavljena dupla armatura, a ugrađena je i struja u stubove placa. Na ulazu u plac je postavljena i kvalitetna kapija. Prema urbanistickom planu, u neposrednoj budućnosti se očekuje prolazak gradske kanalizacije, trotoara i duple kolovozne trake. Prema informaciji o lokaciji, stepen zauzetosti iznosi 40%, spratnost: PR+2, ukupno 400 m2, visina venca iznosi 9 m a visina slemena 12 m. Plac je ravan i oko njega su već podignute kuće. Uknjižen.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.