+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Beograd - Opština Čukarica - Sremčica - Belog orla
Kataloški broj 57068
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Sremčica
Ulica Belog orla
Cena 22.800 €
Površina placa 638 m2
Dokumentacija Uknjižen
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaje se plac u Beogradu, u mirnoj ulici, na samom početku Sremčice. Plac je površine 6,38 ari. Ograđen je žičanom ogradom, redovno održavan, oko ograde zasađene su mlade tuje i poneka voćka. Na placu se nalazi i drvena brvnara (potrebno renoviranje). Asfalt je sve do skretanja u ulicu (put za Moštanicu), a ulica je tucanik, i pruža se gornjom stranom placa (ulazna kapija je sa donje strane, to parče puta još uvek nije asfaltirano ali moguće je prići autom). Prekoputa je Lipovačka šuma, vazduh je odličan (ruža vetrova, nekad je bila vazdušna banja). Zemljište je uknjiženo  Vlasnik 1/1.  Na osnovu informacije o lokaciji  plac ispunjava uslove za gradjevinsku parcelu , za individualno stanovanje.Mogućnost gradnje :.PR+SPR+POT.U neposrednoj blizini je vodovoda I priključka za struju.Informacije o lokaciji na upit.

Agencijska provizija iznosi 600 evra.

 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
smrtovnice jastuci lektire
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.