+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Novi Beograd Blok 64
Kataloški broj 54334
Grad Beograd
Opština Novi Beograd
Lokacija Blok 64
Ulica Gandijeva
Cena 188.500 €
Kvadratura 102 m2
Tip nekretnine Četvorosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 3 / 9
Stanje nekretnine Standard
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Izuzetan, svetao i funkcionalan stan (uknjižen na 96 m2). Odvojen spavaći deo, velika dnevna soba, kuhinja i trpezarija kao open space, prava dva kupatila sa tuš kabinom, ostava. Stan je kompletno renoviran: PVC stolarija, nova vrata u sobama, nova ulazna sigurnosna vrata (Block Lock Door), hrastov parket I klase, granitne pločice u kuhinji, italijanska keramika, ugradni WC kotlić Grohe, sanitarije Grohe, ugradna tuš kabina, posebne tehnike na zidovima dnevne sobe i trpezarije, ugradni plakari u hodniku i spavaćoj sobi. Urađena dvostruka hidroizolacija kupatila, zvučna izolacija hodnika, toplotna izolacija velike spavaće sobe. Stanu pripada i podrum kao i dodatna ostava u prizemlju sa koja se plaća skupštini stanara 500 dinara mesečno, ima dovoljno prostora za 4 bicikla i još puno dodatnog prostora za ostale stvari na policama. Terasa je zastakljena, sa radijatorima. Lokacija stana je izvanredna. Immo Centar i IDEA Super su na 100m, OS Mladost na 200m (ne prelazi se ulica), Piramida 300m, autobuska stanica ispred zgrade,  Savski kej, pijaca, vrtić, Univerexport, Tempo, Roda na 5 do 10 minuta peške. U sklopu zgrade i susednih zgrada u nizu nalaze se pekara, mala prodavnica, frizer, perionica veša, krojač, obućar. Iza zgrade je igralište i basket teren, isped zgrade zelenilo. Perfektan stan, za svaku preporuku.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, PARKING, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Mladen Hajdinović

Broj licence 3523

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.