+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Cerak vinogradi Kedrova
Kataloški broj 66585
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Cerak vinogradi
Ulica Kedrova
Cena 204.000 €
Kvadratura 76 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 3 / 3
Stanje nekretnine Renovirano
Godina izgradnje 1984
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju odličan uknjižen stan na Vidikovcu, Cerak Vinogradima. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini Lidla, Bazara, Mc Donaldsa, kao i Vidikovačke pijace. Takođe, sva ostala neophodna struktura, uključujući škole i obdaništa je u neposrednoj blizini. Stan je po strukturi trosoban, dnevna soba i trpezarija čine jednu celinu površine 50m2. Pored ovog prostora postoje još dve sobe, dečija i spavaća, i tri lođe koje ulaze u kvadraturu površine 1,90m2+3,43m2 i 4,95m2. Visina plafona se kreće od 2,70m do 3,70m pa je moguće napraviti galeriju. Postoji mogućnost adaptacije tavanskog prostora u garsonjeru od 24m2 sa nezavisnim ulazom za šta postoji saglasnost stanara. Ostava se nalazi trenutno na potkrovlju. Zgrada je održavana i bez lifta. Oko zgrade se nalazi javni parking. Stan je skoro u potpunosti renoviran i uknjižen je.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.