+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Golf naselje- Kraljice Katarine
Kataloški broj 59566
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Golf naselje
Ulica Kraljice Katarine
Cena 185.000 €
Kvadratura 102 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 3 / 3
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju duplex u najlepšem kraju na Banovom brdu, u Golf naselju u neposrednoj blizini Košutnjaka i Požeške ulice. Stan se nalazi u zgradi sa malim brojem stanova. Po strukturi je trosoban stan. Na prvom nivou se nalazi prostor za dnevni boravak, kuhinjsko- trpezarijski deo, gostinski toalet, prostor za odlaganje stvari i natkrivena terasa. Gornji nivo se sastoji od prostranog galerijskog prostora koji povezuje dve spavaće sobe, kupatilo i dodatni prostor za odlaganje stvari. Stan je renoviran pre 12 godina i tom prilikom je uradjena zamena hidro i elektro instalacija, kao i rekonstrukcija krova. Ugrađeni su Velux prozori sa spoljašnjim promenama. Postavljen je i tarket parket. U stanu ostaju ugradnja kuhinja kao i ugradni plakar rađen po meri. Stan poseduje i 2 klima uređaja kao i pripadajući podrum. Grejanje je centralno.Ispred zgrade se nalazi javni parking.

Stan se nalazi u neposrednoj blizini Košutnjaka, Požeške ulice, Ada mola, Ade Ciganlije kao i u neposrednoj blizini nekoliko obdaništa, škola i fakulteta. Stan je uknjižen. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, PARKING, DUPLEX, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.