+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Beograd - Vračar
Kataloški broj 68554
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija Gospodara Vučića
Ulica Mlade Bosne
Cena 375.000 €
Kvadratura 84 m2
Tip nekretnine Troiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Polunamešten
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 1 / 1
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Trosiposoban, trostrano orijentisan penthouse sa velikom terasom sa pogledom na dvorište. Stan zauzima ceo prvi i poslednji sprat zgrade, u kojoj su još samo dva stana. Prostran, svetao stan sa dvorištem ispred i iza kuće.

Stan koristi i letnju kuhinju od oko 7m2 u prostranom i lepo uređenom dvorištu kao i podrumske prostorije površine 6m2.

U neposrednoj blizini se nalazi Kalenić pijaca, Hram Svetog Save, škole, fakulteti, vrtići, prodavnice, veliki broj restorana i kafića, kao i mnogi drugi sadržaji.

Nalazi se u mirnoj ulici, gde ćete uvek naći slobodno mesto za parkiranje automobila.

Stan ima optičku infrastrukturu, delimično smart home sistem, IP kamere sa NVR uređajem, smart home wifi interfon, centralnu smart wifi jedinicu za kontrolu grejanja, kao i druge sisteme i opremu koja se nalazi u savremenim domovima.

Stan ima dva ulaza, od kojih je samo jedan trenutno u upotrebi, prostrano kupatilo sa toaletom, još jedan toalet, prostranu terasu, tri spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i dva hodnika. Celokupna površina stana je uknjižena.

Veliko dvorište koje daje osećaj da živite u kući čini ovaj stan posebnim.

Ono što takođe ovaj stan razlikuje od svih ostalih na tržištu je to što postoje uslovi/informacije o lokaciji, a što omogućava budućem vlasniku da izvrši nadgradnju i dogradi još jedan sprat i potkrovlje. Idealno za veliku porodicu sa malom decom. Stan može funkcionisati kao dva odvojena stana, pogodan je i za hostel, poslovni prostor, ordinaciju, kancelarije, hub, studio itd.

Uknjižena celokupna površina od 84 m2 + dvorište + letnja kuhinja/tehnička prostorija sa strujom i vodom + dozvoljena nadgradnja objekta, sa kojom se mogu napraviti još dve stambene jedinice iznad stana koji je predmet prodaje. 

Uredna zgrada/vila sa urednom belom stiropor/bavalit fasadom. Bočni ulaz u zgradu, koji koriste samo dva stana, i to stan u suterenu kao i stan na spratu koji je predmet prodaje. 

Postoji mogućnost izgradnje stambene zgrade površine oko 850 m2 u dogovoru sa vlasnicima preostala dva stana u zgradi, koji su takođe zainteresovani i za ovu mogućnost.

Stan se prodaje sa ugradnom kuhinjom od medijapana. 

 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.