+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Labudovo brdo - 11. krajiške divizije
Kataloški broj 67416
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Labudovo brdo
Ulica 11. krajiške divizije
Cena 200.000 €
Kvadratura 89 m2
Tip nekretnine Troiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 2 / 10
Stanje nekretnine Renovirano
Godina izgradnje 1972
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju odličan, potpuno renoviran stan u najlepšem delu Labudovog brda.Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini osnovne škole, obdaništa, Maxija, kao i autobuske stanice koja povezuje praktično sve delove grada. Stan se nalazi na drugom spratu i dvostrano je orijentisan .Potpuno je renoviran, zamenjene hidro i elektro instalacije, spušten plafon, zamenjena stolarija i promenjeni radijatori. Stan je po strukturi troiposoban: dnevna soba, trpezarija,  kuhinja, tri spavaće sobe, dve terase od kojih je jedna zastakljena i dva mokra čvora- veliko kupatilo i posebno još jedan toalet. Stanu pripadaju i odgovarajuće podrumske prostorije. Grejanje je centralno a sama zgrada je lepo održavana. Stan je opremljen kvalitetnim nameštajem koji se prodaje zajedno sa stanom.Stan je uknjižen. 

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, PARKING, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.