+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Zvezdara - Mirijevo
Kataloški broj 69016
Grad Beograd
Opština Zvezdara
Lokacija Mirijevo
Ulica Rudi Čajaveca
Cena 125.000 €
Kvadratura 64 m2
Tip nekretnine Trosoban
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 3 / 3
Stanje nekretnine Novo
Godina izgradnje 2014
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Trosoban stan, južno orijentisan, na trećem spratu od ukupno 3 sprata novogradnje zidane 2014 godine. 

Izuzetno svetao, funkcionalan, sa otvorenim i nezaklonjenim pogledom. Parking mesta ispred zgrade. Zelenilo ispred zgrade. Održavan i čist ulaz, pločice u celoj zgradi i stepeništu. Zajednička prostorija za bicikle i ostalo. Interfon.  Zgrada nema lift. Odličan prilaz zgradi.

Izutetno očuvan stan, konstantno je ulagano u stan. Centralno grejanje na kalorimetre, što doprinosi uštedi i kontroli troškova za infostan. Grejanje se plaća kroz infostan, samo u grejnoj sezoni dok postoji mogućnost, po potrebi i u toku lepog vremena, gašenja grejanja i grejanja na klimu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje koje su rađene po konceptu “open space” gde je kuhinja odvojena šankom u beloj boji. Spavaći blok je odvojen hodnikom od dnevnog boravka. Sastoji se od veće i manje spavaće sobe.  Kupatilo se nalazi naspram obe sobe, prostrano i lepo dizajnirano.  Stan ima veliku terasu širinom celog stana na koju se izlazi iz dnevnog boravka i sobe sa bračnim krevetom. Dnevni boravak jedino ima malu kosinu.

Iznad stana se nalazi krov, ploča sa odličnom izolacijom, te nikada nije bilo problema sa prokišnjavanjem.

U cenu stana je uključena ugradna, moderna kuhinja rađena po meri. Kompletna ugradna bela tehnika postoji u kuhinji (frižider, šporet, ugradna rerna, sudomašina). Sanitarije u kupatilu su visokog kvaliteta. Sve prostorije u stanu uključujući i mokri čvor imaju prirodnu ventilaciju (prozore).

Parket je hrastov. Stan bez buke. Odlična izolacija.

Veoma atraktivan deo Mirijeva. Pozicioniran jako dobro, obzirom da se nalazi na visini i okružen zelenilom, što doprinosi svežijem i čistijem vazduhu. Na svega 50m se nalazi prehrambena prodavnica "Šumadija", 200m od osnovne škole i odbaništa, 300m od pijace i Doma zdravalja Mirijevo, supermarketa Maxi, Idea, Aman, Aroma. Gradski saobraćaj je povezan sa svom delovima grada.

Zgrada ima validno rešenje o tehničnom prijemu, Predat zahtev za upotebnu dozvolu. Nema smetnji za overu ugovora kod notara. Uredna dokumentacija se nalazi kod notara. Građevinska dozvola ima rok trajanja do 05/2025 godine.

Stan za preporuku.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, PARKING, NOVOGRADNJA, INTERFON

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.