+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Novi Železnik - 8.Mart
Kataloški broj 61368
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Novi Železnik
Ulica 8.Mart
Cena 90.000 €
Kvadratura 111 m2
Tip nekretnine Troiposoban
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Prazan
Grejanje TA
Sprat / od ukupno 1 / 1
Stanje nekretnine Standard
Godina izgradnje 1950
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju duplex u Novom Železniku u neposrednoj blizini Lidla, Maxija, pošte, obdaništa i autobuske stanice sa nekoliko linija gradskog prevoza. Stan se sastoji iz dve celine, donjeg nivoa i gornjeg nivoa koji je nastao adaptacijom tajvanskog prostora. Donji nivo se sastoji od dve spavaće sobe, dnevno- trpezarijskog dela, kuhinje, ostave koja se nalazi u produžetku kuhinje, kupatila i hodnika. Površina ovog nivoa iznosi 53 m2. Gornji nivo se sastoji od kuhinje, kupatila, a ostatak je open space. Površina ovog dela iznosi 58,30 m2. Ove dve celine su povezane unutrašnjim stepenicama ali i zasebnim ulazima pa tako ovaj stan može da funkcioniše kao celina ili odvojeno. Za adaptirani- gornji nivo je tražena i dobijena građevinska i upotrebne dozvola. Na ovom nivou su ugrađeni novi Velux krovni prozori. Nivo na potkrovlju poseduje pomoćno brojilo za struju kao i internet instalaciju. U stan je potrebno uložiti izvesna sredstva u rekonstrukciju: sanirati potporni zid koji je napukao usled zemljotresa, zameniti deo stolarije, zamena elektro i hidroinstalacije, gletovanje, krečenje. Uz ovaj stan ide i pripadajući podrum. Stan je vanknjižno vlasništvo i može kompletno da se uknjiži: gornji i donji nivo.

DODATNE INFO

GREJANJE - TA, PARKING, DUPLEX

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.