+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
SC Vračar - Niška
Kataloški broj 64234
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija SC Vračar
Ulica Niška
Cena 380.000 €
Kvadratura 98 m2
Tip nekretnine Četvorosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 1 / 2
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaje se luksuzan, četvorosoban stan na prvom spratu od ukupno dva, u renoviranoj zgradi, na odličnoj lokaciji, u Niškoj ulici u blizini SC Vračar.

Uknjižen na 98m2, sa terasama oko 140m2. Za razliku uknjiženo - neuknjiženo postoji overena saglasnost o trajnom pravu korišćenja, jer  je neuknjiženi deo neodvojivi deo stana i funkcionalno pripada samo tom stanu s obzirom da je jedini na prvom spratu.

Dvostrano orjentisan i osunčan. Sastoji se od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom - open space, tri spavaće sobe, garderober sobe, dva kupatila (od kojih jedno pripada spavaćoj master sobi).Osim toga stan ima i renoviran podrum.

Stan je potpuno renoviran vrhunskim modernim materijalima, opremljen mermernom keramikom, luksuznom rasvetom, obezbeđen blind vratima i videonadzorom. Poseduje alarmni sistem za dojavu požara i poplava.

Grejanje i hlađenje sistemom toplotnih pumpi, grejanje podno, hlađenje zidno.

Visina plafona 2,90m, a visina vrata 2,45m, otvori uskočno klizni, stolarija aluminijumska.

Zbog svoje lokaccije i opremljenosti, komfora soba i  funkcionalnosti idelan je za porodice sa decom.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA, INTERFON, VIDEO NADZOR

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.