+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Vračar - Požarevačka
Kataloški broj 68317
Grad Beograd
Opština Vračar
Lokacija SC Vračar
Ulica Požarevačka
Cena 179.000 €
Kvadratura 46 m2
Tip nekretnine Dvosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 5 / 5
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Veoma svetao, funkcionalan, dvosoban stan na petom spratu zgrade iz 80-tih godina, u jednoj od najlepših ulica na Vračaru. Uredan i održavan ulaz. Ravan krov. Poslednji sprat, zgrada nema lift. 
Veoma atraktivna lokacija. Nadomak Kalenić pijace, najveće trgovinske ulice Bulevar Kralja Aleksandra, svih urbanih sadržaja kao i gradskog prevoza. Mirna ulica, nema buke. Stan je orijentisan dvorišno. Pogled ka Vukovom spomeniku. Grejanje je na struju (klima i norveški radijatori) što doprinosi uštedi troškova grejanja jer se plaća samo u grejnoj sezoni. Stan je kompletno namešten i renoviran, nisu potrebna dodatna ulaganja. U cenu stana ulazi nameštaj, moderan i kvalitetan. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe, kupatila i terase. 
Stan za preporuku.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, INTERFON

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.