+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Voždovac- Park Villa Residence, Lux 1.5 soban, 45m2
Kataloški broj 69848
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Trošarina
Ulica Save Maškovića
Cena 160.000 €
Kvadratura 45 m2
Tip nekretnine Jednoiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 5 / 8
Stanje nekretnine Lux
Godina izgradnje 2024.
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Predivan Lux stan na top lokaciji. 1.5 soban, 45m2 sa terasom, V od VIII spratova, cg, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, odmah useljiv, ostava od 2 m2 koja se nalazi na istom spratu, novogradnja iz 2024. godine.Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji, centralni deo Vozdovca, u tek izgradjenom kompleksu Park Vila na Trosarini u blizini više autobuskih i tramvajskih stajališta. Odlican raspored prostorija. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (dnevna soba ima izlaz na terasu), spavace sobe, vešernice i kupatila (tus kabina). Stan je kompletno opremljen novim nameštajem i uređajima (mašina za pranje veša, mašina za pranje sudova, kombinovani frižider, smart TV, indukciona ploča i ugradna rerna) kao i smart home sistemom (daljinsko upravljanje uređajima). Klima uredjaj poseduje split sistem - jedna spoljna jedinica i tri unutrasnje. Aluminijumska spoljna stolarija, Bosal sigurnosna ulazna vrata, najkvalitetnija keramikai sanitarije, video interfon. Sav nameštaj i uređaji su uračunati u cenu. U cenu je uracunata i ostava na spratu od 2 m2.Zgrada poseduje privatno obezbedjenje, privatno dvoriste sa igraonicom za decu. U neposrednoj blizini su veliki marketi, tržni centri, škole, vrtići, sportski centar, Bajfordova šuma... Stan uknjižen i odmah useljiv. Za svaku preporuku!

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, LIFT, TERASA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.