+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Kneza Višeslava
Kataloški broj 59330
Grad Beograd
Opština Rakovica
Lokacija Vidikovac
Ulica Kneza Višeslava
Cena 96.390 €
Kvadratura 54 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Neuknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Gas
Sprat / od ukupno 1 / 7
Stanje nekretnine Novo
Tip objekta U izgradnji
Nazad Štampaj

OPIS

Prodaja dvoiposobnog stana u izgradnji na atraktivnoj lokaciji - Kneza Višeslava, Vidikovac u novom stambeno- poslovnom kompleksu. Stan se nalazi na prvom spratu zgrade .Stan se sastoji od hodnika,kupatila,kuhinje sa trpezarijom,dve spavace sobe, dnevne sobe i terase,ukupno 54 m2.Zgrada poseduje jedan lift koji se spušta do podzemne garaže I strane je proizvodnje. Na istom nivou se nalazi i tehnička prostorija u kojoj će biti smeštene instalacije za grejanje.Grejanje i topla voda su na gas.Za izgradnju se koriste najkvalitetniji materijali i oprema. Stolarija je PVC  nemačka sedmokomorna.Tri stakla punjena argonom.Za podne obloge je predviđen tarket.Energetski pasoš, zidovi sa klima blokom.Sigurnosna blind vrata, optički internet, video nadzor i interfon. Ventilacioni blokovi za kuhinju,kupatilo i wc.

Zgrada je u fazi izgradnje a planirano je da se završetak 80% radova dostigne u septembru ove godine. Useljenje je predviđeno za mart sledece godine. Za kupovinu ovog stana nema povracaja PDV- a .

Zgrada je locirana u blizini autobuskih stajališta, škole, vrtića,doma zdravlja,pošte, sportskog centra na Košutnjaku, Lidla,Maxija i tržnog centra na Vidikovcu.

DODATNE INFO

GREJANJE - Gas, LIFT, TERASA, GARAŽA, PARKING, INTERFON

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.