+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Voždovačka crkva - Vitanovačka, 45m2, namešten, 1.0, adaptibilan
Kataloški broj 67559
Grad Beograd
Opština Voždovac
Lokacija Vitanovačka
Ulica Vitanovačka
Cena 99.000 €
Kvadratura 45 m2
Tip nekretnine Jednosoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / od ukupno 4 / 4
Stanje nekretnine Renovirano
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Odličan jednosoban stan na četvrtom spratu u dobro održavanoj zgradi bez lifta. PROSTORIJE: prostrano predsoblje sa velikim plakarom, velika soba iz koje se izlazi na terasu sa koje se pruža predivan pogled na grad( Hram Svetog Save, park Šumice, Ustaničku ulicu...), kuhinja sa trpezarijom i ostavom i kupatilo. Ima i pripadajući podrum. Stan adaptibilan u 1.5 soban, veoma lako može da se pomeri kuhinja i dobije spavaća soba. Izuzetno svetao stan. Stan je uknjižen, ima 39m2 građevinske površine+6m2 terasa. Na stanu nema tereta, vlasnik 1/1, moguća kupovina preko stambenog kredita. Idealan je za studente i mlade parove jer se nalazi u neposrednoj blizini mnogobrojnih fakulteta na Voždovcu, TC Stadion i ostalih sadržaja bitnih za lep i ugodan život. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Parking ispred zgrade. Stan odmah useljiv. Prodaje se namešten.

DODATNE INFO

GREJANJE - CG, TERASA

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.