+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Žarkovo- Bitoljska
Kataloški broj 61191
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Žarkovo
Ulica Bitoljska
Cena 78.000 €
Kvadratura 54 m2
Tip nekretnine Jednoiposoban
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno Prizemlje / 3
Stanje nekretnine Standard
Godina izgradnje 1985
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju jednoiposoban stan površine 54 m2 u Žarkovu u Bitoljskoj ulici. Stan se nalazi u prizemlju male porodične zgrade a kao sastavni deo ove nekretnine nalazi se i parking mesto u dvorištu zgrade. Stan se sastoji od kuhinjsko- trpezarijskog dela, dnevne i spavaće sobe, kupatila, hodnika i ostave. Grejanje je etažno na gas, topla voda na gas takođe. Iza zgrade se nalazi veliko dvorište a stanari zgrade su suvlasnici na ovoj površini, stanu pripada idealna trećina. Stan je dvostrano orijentisan. U stanu ostaju kuhinjski elementi, tri klima uređaja, veliki garderober a postoji mogućnost dogovora oko kupovine celokupnog nameštaja. Uknjiženo je i prodaje se kao 1/3 idealnog dela objekta, posebni delovi objekta (tri stana) nisu upisani u katastar. Samo za keš kupce.

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, PARKING, INTERFON

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.