+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Dvoiposoban stan - Železnik
Kataloški broj 69086
Grad Beograd
Opština Čukarica
Lokacija Železnik
Ulica Prvi maj
Cena 95.000 €
Kvadratura 54 m2
Tip nekretnine Dvoiposoban
Dokumentacija Predat na uknjižbu
Nameštenost Prazan
Grejanje Etažno
Sprat / od ukupno 2 / 2
Stanje nekretnine Novo
Tip objekta Stara gradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju lep, dvoiposoban stan u Železniku u ulici Prvi maj. Stan je napravljen kao nadgradnja sa vrlo malo kosina i poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Sastoji se iz dnevno trpezarijsko- kuhinjskog dela koji je open space, hodnika koji povezuje ovaj deo stana sa spavaćim delom u kojem se nalaze dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na veliku terasu i prostranog kupatila sa prirodnom ventilacijom. U hodniku se nalaze ugradni plakari rađeni po meri koji ostaju u stanu. U kuhinji je ugradna kuhinja koja takođe ostaje -osim aparata. Stolarija je aluminijumska sa rolo komarnicima i Zebra zavesama. Na podu je kvalitetan parket. Grejanje je etažno na struju. U kupatilu je ugrađeno podno grejanje. Iznad stana se nalazi tavanski prostor . Stan je dvostrano orijentisan i u neposrednoj blizini zgrade se nalazi sva neophodna infrastruktura. Sama zgrada je starijeg datuma ali je određena nova fasada sa izolacijom. Oko zgrade postoji i parking prostor. 

DODATNE INFO

GREJANJE - Etažno, TERASA, PARKING

KONTAKT

Sanja Šegan-Popović

Broj licence 2567

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.